Prireikė net pusės metų, kad pagaliau sudėčiau filmuotą medžiagą PRIEŠ/PER/PO uragano Irma ir tikrai negaliu paaiškinti KODĖL to nepadariau iš karto, kai lyg ir visiems dar buvo įdomūs uragano padariniai. Galbūt tiesiog reikėjo laiko susigyventi su visomis emocijomis, o gal todėl, kad nesu gyvenime dariusi video filmuko, ir nenorėjau parodyti, kad esu lepšė video kūrimo sferoje. Anyway.

Visiems bus aišku, kad filmukas galėjo būti geresnis, ekstremalesnis, bet žinot, viso Irmos siautėjimo metu kažkaip į galvą neatėjo mintis, kad “o blemba, reikia filmuoti, nes išeis afigienas video į Facebooką“. Tuo metu neturėjom elektros, norėjosi labiau gauti maisto atsargų, tvarkytis aplinką bei namus pilnus šiukšlių, nei pasikrauti batareiką ir lėkti laukais dėl vėliau kelių šimtų paspaudimų like.

Norint suprasti, kokio masto tai buvo uraganas, siūlau atidžiai įsiklausyti nuo 2 minutės prasidedančius garsus, kurie tikrai baugino visus namuose įkalintus žmones. Su lyg kiekvienu trenksmu į namo sieną ar stogą – sustingdavau. Retkarčiais, kai širdis lyg ir stodavo į savo vietą, norėdavosi pulti ant kelių ir prašyti dievybių, kad tik nenuneštų stogo, neskiltų langai, neatsirastų skylė sienoje ar viduje neužpiltų vandens, bet po kokios valandos monstro šėlsmo – pripranti.

Bet gana čia rašliavų, video apie mano akimis išgyventą uraganą Irmą rasite čia: www.youtube.com/watch?v=FpINyv-Lk8Y

Linkėjimai,

Beatričė